vildmedlyslogo

Lampefeber

Den officielle skandinaviske importører af flotte designerlamper fra bl.a. Marset, Fabbian, Lodes og Grupa Design. Italiensk stil, spansk elegance og tysk kvalitet mødes i et flot udvalg af belysning til boligen både indendørs og udendørs.

Lampefeber er specialister i belysning til private og erhverv og har over 30 års erfaring fra branchen. De har et stort udvalg af designerlamper til hele hjemmet, som du kan købe online her eller i vores fysiske butik i Vejle.

Mest populære

Alle Lampefeber Lamper

Mangler Informationer

Belid er især kendt for deres to serier Diablo og Picasso. Udformningen af lampernes skærme har været et tydeligt fokus for designvisionen bag de populære serier. De flotte skærme skjuler lyskilden på funktionel vis, og skærmenes skarpe kantlinjer afblødes af deres afrundede og buede former. Resultatet er betagende silhuetter og invitationen til at undersøge de smukke former og designs nærmere.

Diablo og Picasso fås i mange forskellige farver og desuden i fine messing- og kobbermodeller, som passer perfekt til den skandinaviske indretning, hvor forskellige materialer gerne sammensættes.

Mangler Informationer

VILD MED SKARPE PRISER?

BESØG VORES OUTLET