vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_dftp

Design For The People er et prisvindende dansk belysningsdesign, der forener æstetik, enkelhed og funktionalitet med godt design. DFTP er synonymt med kvalitetsbelysning og materialer, der kan holde hele livet samtidig med at disse elegante kreationer forbedrer vores liv og de rum, der omgiver os, ved at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære og følelse af velvære. DFTP klassikere er f.eks. Alba, Artist, Glossy og Shapes.

Original price was: 999,95 kr..Current price is: 625,00 kr..

Original price was: 999,95 kr..Current price is: 725,00 kr..

Original price was: 999,95 kr..Current price is: 725,00 kr..

Design For The People blev etableret i 2015 og er et prisvindende dansk belysningskoncept, der forener æstetik, enkelhed og funktionalitet med godt design, kvalitetsbelysning og materialer, der kan holde hele livet. Alle designs er skabt af danske designere og til en overkommelig pris, som forbedrer livskvaliteten og omgivelserne ved at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære og følelse af velvære. DFTP’s kollektion tilbyder hvert år pendler, der bliver et naturligt midtpunkt i indretningen, og produkter, som er både moderne, lette at placere og dybt forankret i den danske designtradition.
DFTP skaber tidløs belysning, som du vil værdsætte mere og mere, som tiden går. Hver lampe afspejler innovation og inspiration – en perfekt balance mellem dansk designtradition og teknologi. Det er produkter, der er skabt til at holde længe – tidløse indretningselementer, som du vil værdsætte i mange år fremover.
En af de populære DFTP lampedesigns er uden tvivl Strap-serien, kendetegnet ved den unikke kombination af metal og læder, finder du et bredt udvalg at både modeller, størrelser og farver. Lamperne fås i et bredt udvalg af modeller, størrelser og farver og kommer med læderremme i både sort og lys brun, som du selv kan skifte som du lyster. De enkle, men meget smukke, lamper kan indpasses overalt i hjemmet og skabe et sammenhængende look. Se vores udvalg her på Vild Med Lys hjemmesiden.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris