vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_nordicliving

Dette velkendte brand giver nyt liv til ikoniske produkter – især deres moderne klassiker, arkitekt lampen Archi. Archi, er måske en af de mest kendte lamper i verden og er derudover en af de første kollektioner fra NORDIC LIVING. Archi lampen, er en smart kombination af form og funktionalitet, skabt i flere spændende varianter, der balancerer tradition og fremtid i et smart og skarpt Nordisk design. Archi passer perfekt til alle boliger og kontorer, og kan nemt monteres på væggen, eller placeres på bordet.

Dag og nat. Lys og mørke. Disse stemningsfulde kontraster personliggøres overalt i Nordic Livings produktkollektion. NORDIC LIVING giver nyt liv til ikoniske produkter i et skarpt og iøjefaldende, nordisk udtryk. Hele kollektionen er et vidnesbyrd til "form følger funktion", designet og skabt til fremtiden. NORDIC LIVING er et brand under LIGHT-POINT Copenhagen.
I sortimentet hos Vild Med Lys finder du, blandt de første kollektioner fra NORDIC LIVING, Archi, som vi klart synes er en af de mest ikoniske og genkendelige skrivebordslamper i verden. Archi lampen er en smart og moderne skrivebordslampe designet ud fra den populære klassiker, arkitektlampen, med enten fod, vægophæng eller bordklemme. Archi lampen er monteret på en lang og justerbar arm, som sikrer et godt bredt lys på dit skrivebord. På denne nye version, i et nyt og flot nordisk look, er der i høj grad fokus på lækre farver og kontrastdetaljer.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris