vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

cover_fabbian

Belysningsproducenten Fabbian startede i 1961, og på daværende tidspunkt var næsten hele produktionen håndlavet. I dag bliver lamperne designet af kendte italienske designere, og virksomheden er kendt for høj kvalitet. Fabbians lampedesigns er kubistisk inspireret med et simplistisk udtryk, og blandt de mange spændende lamper er især Ice Cube, Beluga, Cloudy og Malvasia enormt populære.

Original price was: 1.499,00 kr..Current price is: 750,00 kr..

Det italienske belysningsmærke Fabbian Illuminazione blev grundlagt i 1961 som producent af hjemmebelysning. I begyndelsen af Fabbians historie førte det høje kvalitetsniveau af deres lys og lamper, hvor næsten hele produktionen blev håndlavet, til international anerkendelse. Den høje kvalitet af materialer, design og funktionalitet holder stadig Fabbian etableret som førende inden for eksklusive og imponerende designs - især Fabbian Ice Cube og Beluga har vundet enorm popularitet.
I maj 2018 blev virksomheden overtaget af nye ejere med en ny vision og en masse spændende belysningsprojekter. For eksempel ønsker de at omdanne Fabbians lys og lamper til LED-produkter kombineret med spændende design og bæredygtighed.
I dag er mange af Fabbians lamper og lamper designet af anerkendte italienske designere som Marc Sadler, Roberto Pamio og Paolo De Lucchi. Dette er et tydeligt tegn på Fabbians store vægt på stilfuldt italiensk design.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris