vildmedlyslogo

Returlabels

Ved køb på www.vildmedlys.dk har du altid 100 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Skal varen gives som gave, , kan du skrive i “kommentarfeltet”, hvilken dato gaven skal gives, så har du 100 dages returret fra denne dato.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 100 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen kan gives pr. mail på salg@vildmedlys.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes en anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur,  kræves det, at varen returneres i original emballage, medmindre andet er aftalt.  

Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at skrive en tydelig meddelelse og aflevere den personligt på vores adresse. Dette kan kun ske ved skriftlig aftale med butikken.

Læs mere om din fortrydelsesret her.

VIL DU SE LAMPEN INDEN KØBET?
VI UDSTILLER OVER 500 LAMPER

BESØG VORES BUTIK