vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_dyberglarsen

Danske Dyberg Larsen kombinerer godt håndværk og teknologi i en harmonisk blanding, så både kvalitet, funktionalitet og design opfylder virksomhedens filosofi: 'Vi brænder for at gøre det anderledes'. Dyberg Larsen har, skabt i samarbejde med designeren Frank Kerdil, designet nogle af markedets mest populære lamper, som f.eks. PineApple-serien, Illummin-serien og DL-serierne.

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand kendt for sine moderne lamper og belysning. Virksomheden blev grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen og har siden da designet og produceret en række populære lamper og belysningsløsninger til både indendørs og udendørs brug. Dyberg Larsen er kendt for det simplistiske design, den høje kvalitet samt bæredygtighed. Virksomheden har også vundet flere priser for sine designs og er anerkendt både i Danmark og på internationalt plan. Dyberg Larsen har konstant fokus på tidens tendenser og udvikler lamper til især den klassiske, nordiske indretning. Udvalget er sammensat, så det passer til såvel danske som internationale hjem, og produkterne sælges til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Blandt de populære Dyberg Larsen lampeserier kan nævnes ARP, Como, Futura, Haipot, Illumin og Jazz - samt den omfattende DL serie med alt fra bordlamper til pendler og genopladelige lamper. Trænger din bolig til at blive piftet op med smarte, nye lamper? Hos Vild Med Lys har vi nøje udvalgt blandt de stilrene produkter fra Dyberg Larsens sortiment, så der er noget for enhver smag. Ønsker du yderligere information om Dyberg Larsens produkter, eller kunne du tænke dig at se lamperne udstillet? Så er du meget velkommen til at besøge os i vores showroom i Vejle, eller du kan kontakte os på telefon 75 88 55 44 og på mail. Vi er altid klar med gode råd og vejledning.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris