vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

cover_grupa

Grupa Products skaber både belysning og møbler og startede deres virksomhed i 2012 i Kroatien. Deres udvalg af lamper repræsenterer en moderne designfortolkning af de klassiske former, og resultatet harmonerer perfekt med den skandinaviske indretning. I produktionen af lamper indgår både håndarbejde og teknologi for at sikre kvalitetsprodukter i flotte og funktionelle designs. Blandt Grupas unikke lamper kan nævnes f.eks. Arigato, Baluna og Ili Ili.

Original price was: 5.299,00 kr..Current price is: 3.025,00 kr..

Original price was: 1.999,00 kr..Current price is: 850,00 kr..

Original price was: 1.999,00 kr..Current price is: 1.200,00 kr..

Grupa er et designstudio oprettet i 2006 af 3 designere i Kroatiens hovedstad Zagreb. Grupas produktion tager udgangspunkt i unikke, funktionelle håndlavede lamper med meget bevægelighed. Efter en årrække voksede Grupa til et brand kendt for sine alsidige og minimalistiske interiør designs i samarbejde med producenter og arkitekter fra både Kroatien og udlandet. I 2012 lancerede Grupa sin første lampeserie, der blander designfilosofi, arv og tradition for håndlavede teknikker finpudset af lokale håndværkere. Alle Grupas produkter fremstilles og samles i Kroatien, og langt de fleste af dem i en tidstestet belysningsfabrik, der blev etableret i 1960. Fabrikken har arbejdet i belysningsindustrien i mere end seks årtier, og fabrikkens håndværk er af højeste kvalitet, og traditionen tro produceres produkter anerkendt af kunder og brugere over hele verden. I en verden af automatisering og masseproduktion besluttede Grupa at gå med den håndlavede tilgang, fordi den giver slutproduktet en ubestridelig kvalitet. Hvert enkelt stykke passerer gennem dygtige hænder, der bruges til at bøje, male, samle og kontrollere kvaliteten igen og igen. Lamper som f.eks. Arigato, Baluna, Igram og Ili Ili bærer tydeligt præg af det manuelle, omhyggelige og fantastiske håndværk. Se dem her hos Vild Med Lys.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris