vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

cover_belid

Den svenske designvirksomheden Belid producerer innovative lampedesigns og er internationalt anerkendt for at skabe belysning af høj kvalitet. Firmaet sætter en ære i at videreføre de nære traditioner med rødder i den svenske natur. Blandt nogle af de mest kendte Belid-lamper er Diablo – og Picasso serierne - begge smukke og spændende lamper med anderledes design kombineret med et klassisk touch.

Original price was: 2.599,00 kr..Current price is: 1.995,00 kr..

Original price was: 2.549,00 kr..Current price is: 1.824,00 kr..

Original price was: 2.599,00 kr..Current price is: 1.795,00 kr..

Original price was: 2.599,00 kr..Current price is: 1.795,00 kr..

Original price was: 3.349,00 kr..Current price is: 2.195,00 kr..

Original price was: 2.549,00 kr..Current price is: 1.605,00 kr..

Belid er en svensk designvirksomhed med egen designafdeling og produktudvikling. Siden begyndelsen i 1969 har Belid haft hjemsted i den svenske by Varberg. Belid er i særdeleshed kendt for at producere belysning i særklasse og unikke designs, og de forsøger hele tiden at videreudvikle innovative idéer, for altid at holde den høje kvalitet og teknologiske finesse, som kendetegner brandet. Belid fremstiller belysning til
boliger, hoteller og generelt alle slags rum. Alle lamper gennemgår test på fabrikken, så kvaliteten altid er helt i top.

Kendte Belid serier: Diablo og Picasso. Belid er især kendt for deres to serier Diablo og Picasso. Udformningen af lampernes skærme har været et tydeligt fokus for design visionen bag de populære serier. De flotte skærme skjuler lyskilden på funktionel vis, og skærmenes skarpe kantlinjer afblødes af deres afrundede og buede former. Resultatet er betagende silhuetter og invitationen til at undersøge de smukke former og designs nærmere. Diablo og Picasso fås i mange forskellige farver og desuden i fine messing- og kobber modeller, som passer perfekt til den skandinaviske indretning, hvor forskellige materialer gerne sammensættes.

Belid lamper til enhver smag og bolig
Belid skaber lamper og belysning til enhver af hjemmets rum og til enhver smag. Du kan have en enkelt Diablo-bordlampe stående på kommoden som et designikon i sig selv, mens du desuden kan vælge at
kombinere med de øvrige lamper fra samme serie, eksempelvis Diablo-pendlen, en futuristisk loftlampe i et flot design. Alle lamper i Diablo-serien fås desuden i flere flotte farver og materialer, hvilket muliggør en personlig indretningsstil. Udover lamper tilbyder Belid også strømskinner, så pendler eller spots kan hænges fra den smarte strømskinne. Strømskinnerne kan sammensættes i helt op til ti meter, og her kan hænges op til 3 spots eller pendler på hver enkelt skinne.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris