vildmedlyslogo
Alle_Lamper_Topebillede_Vild_Med_Lys

Gratis fragt

Vild Med Lys garanterer gratis levering i hele Danmark.

Når du bestiller varer i vores webshop: www.vildmedlys.dk, bliver du bedt om at vælge, om du vil have varen leveret, eller selv afhente den i butikken. 

Afhentning

Ved afhentning, skal varerne afhentes fra vores butik og showroom på adressen:
Ibæk Strandvej 10, 7100 Vejle. 

Vi hæver først beløbet du har indbetalt, når varen sendes fra lageret eller står klar til afhentning.

Levering af mindre varer til pakkeshop

Alle småvarer leveres fragtfrit i hele landet. Dog ikke til ikke-brofaste øer.
Småvarer leveres normalt med GLS til en af de mange hundrede pakkeshops i landet.

Ordrer, der modtages i weekenden og på helligdage, bliver behandlet førstkommende 2. hverdag. Varer leveres kun på hverdage. I specielle tilfælde kan vi sende i weekenden mod et mindre gebyr. Kontakt os for nærmere info. *Der må påregnes ekstra leveringsdage på varer, som er bestilt op til Jul og Nytår (samt andre Helligdage, Black-Friday og CyberDays).

Forsendelse af flere varer i en enkelt bestilling

Har du bestilt flere varer på vildmedlys.dk, leveres din bestilling så vidt muligt samlet. I tilfælde, hvor vi ikke kan afsende varerne samlet, sender vi i stedet varerne opdelt på flere forsendelser. I så fald vil mindre pakker blive sendt med GLS til din nærmeste pakkeshop, mens store varer leveres med fragtmand til din oplyste adresse. Leveringen er fortsat gratis, selvom den sendes af flere omgange.

Der vil kunne pålægges leveringsgebyr på bestillingen i følgende tilfælde:

  • Ved levering til pakkeshop: Du har ikke afhentet din pakke fra pakkeshoppen, og pakken som er returneret til os, skal gensendes.

Kontakt os gerne via telefon, e-mail, eller gennem vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til leveringen af din bestilling. 

Ønsker du en pris på levering uden for Danmark, er du også velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage med en pris inden for 24 timer. 

VIL DU SE LAMPEN INDEN KØBET?
VI UDSTILLER OVER 500 LAMPER

BESØG VORES BUTIK