vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

cover_marset

Marset er et spændende spansk firma med international berømmelse for sit fokus på kreativitet, teknisk præcision samt innovative designs. Helt fra designudviklingen til produktet forlader fabrikken, sikrer Marset, at lamperne er fuldstændigt fejlfri, funktionelle og skaber god stemning. Det absolut største hit blandt Marset lamperne er uden tvivl FollowMe-lampen, men lamper såsom Vetra, Dipping Light, CALA og Discoco er også meget populære.

Original price was: 1.875,00 kr..Current price is: 899,00 kr..

Marset er ung, dynamisk virksomhed med beliggenhed i Spanien. De har de senere år markeret sig med en stærk tilstedeværelse og et internationalt fokus, for Marset kan mere end blot lamper – de tager sig af lyset, dets forskellige nuancer, facetter og effekter og tilstræber at designe produkter, der forbedrer folks livskvalitet. Godt design er i højsædet hos Marset og deres produkter fremstår stringente, innovative og med det smukkeste lys. Hvert Marset design begejstrer og underholder brugeren og dette på en bæredygtig måde. Dermed sigter Marset mod at formidle sinde vigtigste værdier: kvalitet, teknologisk stringens, innovation, bæredygtighed, holdbarhed og ægthed. Det absolut største hit blandt Marset lamperne er uden tvivl FollowMe-lampen, men lamper såsom Vetra, Dipping Light, CALA og Discoco er også meget populære.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris