vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Udvalgte

Pris

Rotaliana Banner Vild Med Lys

Det italienske firma har siden 1989 skabt belysning med rod i sammensmeltningen af tradition og innovation. Dette skaber lamper og belysning med en genkendelighed over sig, mens der samtidig er tilføjet noget nyt og moderne i udtrykket og funktionaliteten. Rotalianas Luxy-serie består af mange forskellige og populære lamper i en flot, simplistisk og funktionel udformning kombineret med flotte farver.

Rotalianas 30 år gamle historie er fortællingen om et gammelt område, rig på tradition, skønhed og mysterium. Et sted, hvor natur og menneskelig opfindsomhed har mødt og udfordret hinanden i århundreder i en kontinuerlig søgen efter balance mellem lys og skygge, gennem dybe kløfter og klart vand.
En historie, der siden 1989 har sat fokus på Rotaliana behov for design og velvære, både på hjemegnen og ude i verden. Hvert produkt er resultatet af en lang rejse, hvor selv de kvantitative aspekter af evaluering gennemgår sensoriske og følelsesmæssige tests. Lys er en af de fire væsentlige parametre for levende komfort, hvor skønhed, unikhed og funktionalitet fortsætter med at fortælle historien om Made in Italy -lavet af smag, kærlighed og lidenskab. Enkle linjer og ekstraordinære designs i en kontinuerlig sammenligning mellem form og funktion – ja, Rotaliana følger ikke moden for at behage standardiserede markeder, men forsøger i stedet at imødekomme fremtidens ønsker og behov på belysningsmarkedet. En "ny måde at belyse ting på", som ikke er tilfreds med at give produkterne en følelsesmæssig dimension, men tror på behovet for at levere nyttige og funktionelle løsninger til at leve, det vil sige at begejstre med grund. Rotalianas belysningsløsninger er født af løbende dialog med designere af meget forskellig oprindelse, både kulturelle (arkitekter, designere, kunstnere) og geografiske (Italien, Japan, Korea, Sverige). Et mangefacetteret projekt, der lever af forslag og tværfaglige visioner i produkt- og procesinnovationens navn for en udvikling, der kan holde over tid.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Udvalgte

Pris