vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

cover_lightpoint

Denne danske belysningsvirksomhed har siden 1995 designet, produceret og distribueret sine egne lamper. LIGHT-POINT kombinerer funktionelt design med en innovativ leg med lys, og skaber flot og samtidig funktionel belysning. Herunder har vi samlet nogle af de mest populære lamper fra Light-Point, såsom Archi, Aura, Orbit og Soho-serierne.

Original price was: 1.695,00 kr..Current price is: 1.099,00 kr..

Original price was: 2.295,00 kr..Current price is: 1.377,00 kr..

Original price was: 2.895,00 kr..Current price is: 1.880,00 kr..

Original price was: 3.495,00 kr..Current price is: 2.095,00 kr..

Siden 1995 har LIGHT-POINT produceret innovative belysningsprodukter baseret på en lang tradition for overlegen kvalitet og unikt håndværk. I løbet af de sidste 25 år har LIGHT-POINT bragt en omfattende produktkollektion på markedet i en ultramoderne og tydeligt dansk indretningsstil i et designsprog, der fortsætter med at udfolde sig i dag.
Virksomheden udfordrer opfattelsen af, hvad godt lysdesign kan gøre. LIGHT-POINTs produkter udtrykker en konsekvent tilgang: søgen efter den ideelle balance mellem perfekt form, det nyeste inden for LED-teknologi og noget, der både betegnes som værende æstetisk, tidløst og minimalistisk design. Hvert LIGHT-POINT produkt giver betragteren en unik følelsesladet oplevelse, hvad enten det er en badeværelseslampe, en bordlampe, en pendel til en stue eller indbyggede lofts- og væglamper.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris