vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_mrmaria

Mr. Maria er i sandhed en legende designvirksomhed, som er blevet kendt for sine søde lamper i elegante og klassiske linjer. Lamperne tager udgangspunkt i forskellige karakterer, former og figurer, som er legende, tidløse og beroligende. Især Miffy-lampen, som er baseret på børnehistorien om den søde kanin, er næsten standard-udstyr i de danske børneværelser og skandinaviske hjem, men også Nanuk isbjørnlampen og Anana elefantlampen er særdeles populære.

Det hollandske lampefirma Mr Maria har designet lamper i mange årtier, og de elsker at bruge tid på at studere legen mellem lys og skygge, og opdage hvilken stemning, der skabes i spillet mellem form og lys, og hvordan lyset påvirker menneskets arbejds-, leve- og soverutiner.
Mr. Marias lamper fremhæver lysets unikke egenskaber i et enkelt men elegant produktdesign. Hver lampe består af minimalistiske former og laves i en varm hvid farve specielt for at lade lyset skinne så meget som muligt. Lys påvirker ikke kun et rum, men også menneskene i det – især de kære små. Mr. Maria bruger lys til at skabe venlige designs, der bringer en glød til din dag - designet med kærlighed i Amsterdam.

Den populære First Light serien fra Mr. Maria består af de fire små venner: Miffy, Boris, Lion og Snuffy. Miffy, Boris og Lion Bundle of Light lamperne er perfekte til børneværelset - også som natlampe. Den søde Miffy batterilampe er også oplagt at give i gave til f.eks. fødselsdage eller barnedåb. Se dem alle her hos Vild Med Lys.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris