vildmedlyslogo
Alle_Lamper_Topebillede_Vild_Med_Lys

Om Vild Med Lys

Udforsk vores spændende nye hjemmeside, lanceret i maj 2023, og find flotte designerlamper fra kendte mærker, til skarpe priser + gratis fragt.

Siden 2010 har vi i vores butik og showroom i Vejle løbende udstillet lamper fra kendte mærker, der reflekterer tidens trends og tendenser. Kom og se mere end 500 flotte lamper tæt på og få inspiration til belysningen i dit hjem.

Er du i tvivl om, hvilken type lampe vil passe til netop dit behov? Vi er skarpe i pæren og klar med vejledning samt et skarpt tilbud til dig – både Online og i vores fysiske butik.

Vores historie, vision og mission 

Vild med lys.dk skal være en seriøs og nytænkende e-handels univers med tilhørende inspirerende showroom. Såvel salg som vejledning skal tage udgangspunkt i den rigtige løsning for kunden med hensyntagen til de mange forskellige ønsker og behov.

Produkterne skal være af god kvalitet og sælges i henhold til de nyeste regler og set-ups.

Der lægges vægt på kvalitet, design og energi – herunder også såvel brug og forklaring af fagudtryk som kelvin og lumen (farve og lysmængde).

Vild med lys.dk udspringer af belysningskonceptet på hvidevareland.dk. Ønsket var at fremtone som et strømlinet online lyskoncept med et signal om, at vi er fagmænd.

Vi ønskede at et seriøst lysunivers, som selvstændigt kunne bære og signalere, et stærkt brand for fremtidens lyskoncepter. Samtidig var planen, at Hvidevareland.dk på samme måde kom til at stå fagligt skarpere. Således er begge hjemmesider skabt med fuld kærlighed til produkterne og designet med markante profiler.

Hvidevareland A/S har siden åbningen i 2010 modtaget 2 Børsen Gazelle priser for god og troværdig vækst. Vi har over 35 års erfaring med salg af kvalitets hårde hvidevarer og 13 års erfaring med salg af kvalitets belysning. Det er derfor ingen spøg, at vi hos Hvidevareland A/S er ”vildt” stolte af Vild Med Lys.dk.

Velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige og en god handel.

 

Dansk ejet virksomhed og webshop

Rene Hastrup
Claus Lundager


Besøg os i butikken

VIL DU SE LAMPEN INDEN KØBET?
VI UDSTILLER OVER 500 LAMPER

BESØG VORES BUTIK