vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_lodes

LODES (Tidl. Studio Italia Design) er en familiedrevet italiensk belysningsvirksomhed og en af de mest kendte italienske lampeproducenter i Skandinavien. Virksomheden samarbejder med unge italienske designstuderende fra Venedig, og kombinationen af innovativt design og klassisk håndværk skaber særdeles smukke resultater. Blandt populære Lodes lamper kan nævnes f.eks. Kelly, Cima, Nostalgia og Skyfall.

Tidligere kendt som Studio Italia Design har Lodes designet og produceret belysningsløsninger til interiør og eksteriør siden 1950. Med oprindelse i grundlæggeren Angelo Tosettos passion for glas og gennem kontinuerlig teknologisk forskning har virksomheden udviklet sig til en af Europas førende designere og producenter af dekorativ belysning. I dag repræsenterer Lodes en tre-generations udvikling, gennem 70 år, fra ren lidenskab til strålende arkitektoniske lyskilde-løsninger, der fusionerer moderne design og innovativ teknologi med materialer af højeste kvalitet - omhyggeligt udviklet med de bedste behandlingsteknikker.
Kelly, Pugia, Cima og Nostalgia er lysende eksempler på Lodes’ moderne design, tekniske know-how og høj ”Made in Italy” kvalitet. Se vores udvalg her på Vild Med Lys siden eller i vores Showroom i Vejle.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris