vildmedlyslogo

Dyberg Larsen

Den danske virksomhed Dyberg Larsen benytter lækre kvalitets materialer og bæredygtighed i deres lampe produktion, og er på den måde med til at reduceret CO2 udledning.

Dyberg Larsen står bag nogle af markedets mest populære lamper. Bl.a PineApple serien, DL serierne og Illummin serien, som er skabt i samarbejde med designeren Frank Kerdil. Dyberg Larsen lamperne, er produceret i højeste kvalitet, hvor både godt håndværk og teknologi indgår, således kvalitet, funktionalitet og design.

Mest populære

Dyberg Larsen​ Lamper

Dyberg Larsens PineApple og Illumin serier

Med fokus på funktionelt design, høj kvalitet og bæredygtighed, har Dyberg Larsen stået bag spændende og klassiske designs, bl.a. de flotte lampeserier PineApple og Illumin.

PineApple serien med sine hvide skærme er designet, produceret og samlet på egen fabrik i Danmark. Den har været inspirationen til endnu et saml-selv unikt produkt fra Dyberg Lasren – netop den smukke Illumin serie.
Lamperne i Illumin serien er meget unikke og desuden bæredygtige, da lamperne kommer i en flad, pladsbesparende emballage, hvilket er med til at reducere CO2 udledningen, når pakkerne transporteres.

Derudover, er de saml-selv lamper, der blot kræver samling ved hjælp af den medfølgende vejledning. Lamperne er særdeles nemme at samle, da vejledningen er tydelig og alle de nødvendige dele til lamperne medfølger. Serien inkluderer mere end 20 forskellige former og farver, så du kan altid finde den rigtige farve og størrelse til din bolig.

Idéen med ‘saml-selv’ lampen er desuden muligheden for at udskifte til en anden model med tiden, ved blot at bestille et nyt sæt skærme, som du kan skifte selv. 

Som Dyberg Larsen vil sige: “Gør det anderledes” – Mere bæredygtig måde at forny din lampe på, findes ikke! 

Mangler Informationer

VILD MED SKARPE PRISER?

BESØG VORES OUTLET