vildmedlyslogo

Light Point​

Den danske belysningsvirksomhed har siden 1995 designet, produceret og distribueret egne lamper. LIGHT-POINT kombinerer funktionelt design med innovativ leg med lys, og skaber flot, funktionel belysning.

Herunder, har vi samlet nogle af de mest populære serier fra Light-Point, såsom AuraOrbit og Soho serien – så kan du nemt få overblik over det store udvalg, eller vælge at se alle Light-Point produkter længere nede på siden. 

Mest populære

Light Point Lamper

OM LIGHT-POINT

Siden 1995, har LIGHT-POINT produceret innovative belysningsprodukter baseret på en lang tradition for overlegen kvalitet og håndværk. I løbet af de sidste 25 år har LIGHT-POINT bragt en omfattende produktkollektion på markedet i en ultramoderne og tydeligt dansk designstil, et designsprog, der fortsætter med at udfolde sig i dag.

Virksomheden udfordrer opfattelsen af, hvad godt lysdesign kan gøre. Vores produkter udtrykker en konsekvent tilgang: søgen efter den ideelle balance mellem perfekt form, det nyeste inden for LED-teknologi og noget, der både er æstetisk tidløst og minimalt med design. Hvert design, som LIGHT-POINT producerer, uanset om det er let til et badeværelse, bordlamper, vedhæng til en stue eller indbyggede lofts- og væglamper, har en unik følelsesladet oplevelse.,

Kontakt os

VILD MED SKARPE PRISER?

BESØG VORES OUTLET