vildmedlyslogo

Piet Hein​

Se vores udvalgte lampeserier fra den velkendte multitænker og universalist designer – Piet Hein.
Funktionel belysning, inspireret af verdens berømt formen “Superellipsen”, samt designerens passion for matematik og geometri.

Mest populære

Piet Hein​​ Lamper

PIET HEIN

Piet Hein var en person med mange facetter og bevægede sig let gennem både filosofiens, humanismens og matematikkens verden. Han yndede at opfinde, skabe og designe, og i mere end 60 år har hans værker sat sine kunstneriske spor både i den danske kultur og arkitektur men også rundt om i verden.

Piet Hein gik hverken med eller mod strømmen, men valgte sin helt egen vej at gå – både med sin kreativitet og sine arkitektoniske og poetiske designs.
Piet Heins kreationer er indbegrebet af design med de letgenkendelige, unikke linjer og smukke, runde former. Piet Hein satte sig for at finde en absolut harmonisk fysisk formgivning, og ved hjælp af sin matematiske intuition fandt han frem til den form, som kendetegner hans værker i dag. Den verdensberømte SuperElipse går igen i Piet Heins unikke lampedesigns, der i høj grad er baseret på matematisk og geometrisk inspiration med et funktionelt og fortryllende resultat.

Denne folkekære danske kunstners stilrene designs pryder fortsat boliger verden over med det tidløse udtryk, som passer perfekt til skandinaviske hjem. Værdsætter du rene, smukke linjer, vil en designerlampe fra Piet Heins kollektion uden tvivl pryde dit hjem og skabe sammenhæng med din øvrige indretning. Hos Vild Med Lys har vi omhyggeligt udvalgt blandt Piet Heins lamper og kan f.eks. tilbyde Superægget, Super90, Super115 og Super215 serierne samt Sinus, Bikube og mange andre fascinerende modeller både online og i vores butik.

Vil du gerne se en specifik lampe tæt på, er du velkommen til at besøge vores showroom på Ibæk Strandvej 10 i Vejle 7100.

Kontakt os

VILD MED SKARPE PRISER?

BESØG VORES OUTLET