vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_byrydens

Svenske By Rydéns har etableret sig på belysningsmarkedet som skabere af spændende, innovativ belysning, der rangerer fra simplistiske former med rene linjer til klassisk inspirerede retro-designs med inspiration fra de østlige himmelstrøg. Eksempler på By Rydéns lamper er Bazar, 3Some, Planet og Gross, som varierer perfekt mellem det simplistiske udtryk, de innovative designs og den retro-inspirerede elegance.

Original price was: 1.835,00 kr..Current price is: 1.485,00 kr..

Original price was: 2.020,00 kr..Current price is: 1.200,00 kr..

Original price was: 1.385,00 kr..Current price is: 995,00 kr..

Svenske By Rydéns skaber spændende, innovativ belysning, der rangerer fra simplistiske former med rene linjer til klassisk inspirerede, retro-designs, og lamper med inspiration fra østlige himmelstrøg. Vi har udvalgt nogle af By Rydéns lamper som varierer perfekt mellem det simplistiske udtryk, de innovative designs og den retro-inspirerede elegance. By Rydéns er en innovativ belysningsvirksomhed med en klar vision om bæredygtighed og den højeste kvalitet på alle niveauer. Firmaet startede helt tilbage i 1958 og står for passion, professionalisme og smukke designs. By Rydéns unikke kollektioner skiller sig ud fra masserne med deres kreative glæde og variation. Alt for at lyse hjemmet op med et sofistikeret kvalitetsbelysningssystem, der forbedrer interiøret og holder det sammen. Kollektionerne er skabt i tæt samarbejde med håndplukkede skabere og førende designere, der henter inspiration fra nær og fjern.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris