vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Vild Med Lys Herstal mærke top banner

Herstal er en populær lampeproducent, der skaber skønne, behagelige belysningsløsninger til ethvert formål. Siden 1988 har Herstals lamper oplyst hjem i Skandinavien og Europa med et finurligt og tidløst dansk design. Herstals produktudvalg inkluderer bordlamper, pendler, væglamper, gulvlamper samt udendørsløsninger.

Original price was: 495,00 kr..Current price is: 225,00 kr..

Original price was: 795,00 kr..Current price is: 375,00 kr..

Siden 80’erne har Herstals lamper spredt et skønt lys i mange hjem over hele Skandinavien og Europa og inspireret mennesker til at oplyse deres omgivelser med et sofistikeret og tidløst dansk design. Drømmen begyndte i en lille lampebutik i Odense, hvor designerne skabte unikke halogenlamper med et finurligt, urbant twist. Gennem årtier Herstal fortsatte med at udvikle virksomheden og skabe tankevækkende og veludført belysning med hjertet til stede i hver eneste lampe. Som en del af Belid Lighting Group i dag skabes Herstals lamper med samme passion og dedikation og i et moderne og innovativt design. Oplev Herstals smukke lamper i vores showroom i åbningstiden - se f.eks. Fico pendlen i smukt opalglas med bløde runde former og skønt diffust lys, samt den stilfulde, moderne Evoke væglampe.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Outlet

Pris