vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Udvalgte

Pris

cover_osmundolsen

Færøske Osmund Olsen skaber sin smukke og stilrene lampeserie med stor detaljefokus i simplistiske former og med rod i de skandinaviske design-traditioner. Osmund Olsen er synonym med behagelig belysning og spændende design i én og samme lampe. Lamperne er skabt i akryl og giver et behageligt, diffust lys, og hvad enten man vælger en pendel eller en bordlampe og er samtidig et smukt og skulpturelt bidrag til boligen.

Osmund Olsen er en skandinavisk designer født på Færøerne - lige i hjertet af Nordatlanten. Firmaet Osmund Olsen ejes af designeren selv og blev etableret i 2014. Med en master i industrielt design, og inspireret af såvel elegance samt perfektion, formgiver Osmund Olsen sine flotte, grafisk-prægede lampe-designs og tilstræber at designe og producere tidløse belysning produkter af højeste kvalitet. Osmund Olsen har i dag et sortiment bestående af pendler og bordlamper af laserskåret akryl i betagende smukke, runde former. Strukturen i hvert produkt er udarbejdet med kvalitet og præcision i fokus. Osmund Olsens simplistiske og elegante lamper fås i forskellige udformninger som f.eks. elipse, oval og globe. Lamperne bliver produceret og samlet i Danmark. Tjek dem ud her hos Vild Med lys eller se dem i vores Showroom i Vejle.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Udvalgte

Pris