vildmedlyslogo

Søgefiltre

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

cover_slamp

Den italienske designvirksomhed SLAMP skaber smuk og anderledes belysning i spændende former og materialer, som tilfører hjemmet en ganske særlig stemning. Danske Modiform har agenturet på SLAMP-lamperne, og virksomheden har altid fokus på at tilbyde danskerne moderne og elegant design i højeste kvalitet. Favoritterne blandt SLAMPS lamper er f.eks. Bach, Clizia, Mida og Veli.

Det Italienske designfirma SLAMP har en stor forkærlighed for design og høj æstetisk sans. SLAMP står bag kreationen af nogle af de store lampeklassikere, som hver især bidrager til funktionalitet med et unikt udtryk, og måden hvorpå de blender ind i ethvert miljø, hvor de end installeres - et betagende syn for såvel øjet som sjælen. Slamp bruger de bedste tekniske og naturlige materialer i sin produktion, og kreationerne skabes blandt andet i ægte læder, natur læder, ægte træ, Swarovski ® krystaller, Opalflex ® Cristalflex ® og Steelflex ®. Hver lampe bliver tjekket, behandlet og kontrolleret i alle faser for at bebeholde alle de egenskaber, kvalitet og succes, der kendetegner SLAMP lamper og kreationer til indendørsbelysning.
Den unikke BACH har flotte, rene linjer og en enkel men smuk silhuet, Clizia er en udsøgt blanding af finurlige former, der tilsammen skaber en perfekt balance mellem refleksion og transparens, og Veli er både sofistikeret og glamourøs med sine læg, folder og strukturelle former, der tilføjer værdi til enhver boligindretning. Se dem alle her hos Vild Med Lys.

Har du spørgsmål?

Natalie Vild Med Lys kundesupport
Har du brug for hjælp med din ordre, eller sidder du med spørgsmål vedrørende et produkt eller om priser, fragt eller andet kontakt os her:

Filtrer efter

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris

Lampetyper

Tilbud

Udvalgte

Pris